Egyedülálló, siker garanciát vállalunk a fotózásra.

Biztosak vagyunk benne, hogy az elkészült fotókra, több leendő vendég fog kattintani a szállás közvetítő oldalakon, és erre garanciát is vállalunk. Amennyiben, a booking.com-ra feltöltött fotók a korábbinál nem kattintanók többen a fotózás árának 20%-át elengedjük.

 

Mit kockáztatsz, ha nem fektetsz abba, hogy egy profi csapat készítse el a szállodád fotóit?

Saját készítésű képek, vagy nem kimondottan szálloda fotós csapat alkalmazásával, szinte biztos, hogy kevesebb vendég választja majd a szálláshelyed.

szálloda fotózás garancia

Beszéljenek helyettünk, a számok. Egy 50 szobás szállodát a weben (az online foglalási rendszerekben és a weboldalon) átlagosan 200-an nézik meg, ebből 5% foglalás érkezik, ami szám szerint 10 foglalás/nap. Ha a profi fotókat, csak 10-20%-al többen nézik meg (nagyon szerény becslés), az napi 2-vel több foglalást jelent. Így a befektetésed, hónapok alatt megtérül, és folyamatosan hozza az új vendégeket.

Részletek, feltételek:

A kattintások számának emelkedése, a booking.com rendszerén belül, a képre kattintások arányával tesztelendő, legalább 60 napos időszakot vizsgálva. Ez az információ a szálláshely tulajdonosának közvetlenül elérhető a booking.com adminisztrációs felületén.

Garanciális visszatérítésre csak az a vásárló jogosult, akinek a befizetése a megrendelést követően határidőre beérkezett.

A garanciális árvisszatérítésre vonatkozó kérést, a megrendelés teljesítésétől számított 90 napon belül írásban jelezni kell.